Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Almenara instal·la jocs infantils i nous vestuaris en la platja de Casablanca

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

El nou mobiliari instal·lat procedeix de l'Agència Valenciana de Turisme

Castellón Información

La Platja Casablanca d'Almenara ja compta amb una nova zona de jocs infantils, així com unes casetes-vestuaris que procedeixen de l'Agència Valenciana de Turisme després de la sol·licitud que va realitzar l'Ajuntament d'Almenara perquè arribaren a la platja de la localitat. L'alcaldessa d'Almenara ha agraït la col·laboració de l'AVT que "ha demostrat una vegada més la seua aposta per la nostra localitat, i en aquest cas per la nostra platja Casablanca".

jocs infantils platjaEls nous jocs infantils s'han situat en la zona sud de la platja a causa de les dimensions que tenen, doncs ocupen uns 40 metres quadrats. Una altra de les raons per al canvi d'ubicació és que els temporals gradualment van afectar i es van portar els jocs que hi havia i en el lloc on s'han col·locat hi ha una major protecció.

D'altra banda, també "vam veure la necessitat de comptar amb uns vestuaris" amb el que "també vam demanar les tres casetes-vestuari que s'han instal·lat en les proximitats de la zona on estan els socorristes i la platja adaptada" amb el que "incorporem més serveis a la platja Casablanca" segons ha destacat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez.