Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

El PP de la Vall d’Uixó exigeix a Baños que aclarisca la titularitat de tots els terrenys on s’han fet les obres de Carmaday

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información 

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha acusat, una vegada més, al govern de PSOE, Esquerra Unida i Compromís, de falta de transparència perquè des del ‘govern del sofà’ ha negat des de gener de 2017 còpia del projecte de les rotondes de Carmaday i els informes de l'Oficina Tècnica d'Urbanisme i de la Policia Local.

La portaveu adjunta del Partit Popular, Gema Domínguez, ha explicat quehem demanat aquests informes perquè l'alcaldessa Tania Baños va dir que les obres s'estaven executant en terrenys de la Generalitat Valenciana, no obstant açò els tècnics municipal ens han confirmat que el vial d'accés al polígon industrial de Carmaday sobre el qual també s'han executat les obres és de titularitat municipal”. Per açò l'edil ha exigit a l'alcaldessa que aclarisca la titularitat d'aquests terrenys “perquè és impossible creure que la Conselleria haja executat unes obres en terreny de l'ajuntament sense el consentiment de l'alcaldessa, com a màxima representant municipal”.

Així mateix, els populars han destacat la incapacitat del regidor d'Hisenda, Javier Ferreres (PSPV), per a realitzar bé el seu treball. “En lloc de demanar als tècnics del seu departament que cerquen si s'ha fet el pagament de l'expropiació, ix als mitjans de comunicació per a sembrar el dubte sobre el govern anterior”. Per a Gema Domínguez “em preocupa que Javier Ferreres no siga capaç de realitzar el seu treball i em semblaria pitjor que coneguera la veritat i aprofitara per a deixar la sospita amb l'únic objectiu de traure rèdit polític”.

Per a la portaveu adjunta del PP “les obres de Carmaday són l'exemple de la immaduresa i irresponsabilitat de PSPV, Esquerra Unida i Compromís que han mentit en dir que havien consensuat l'actuació amb els veïns i empresaris”. L'edil ha destacat el poc tarannà del ‘govern del sofà’ que “és incapaç de solucionar els problemes i assumir les responsabilitats. I per açò cerquen culpables per a cobrir la seua incompetència”.

Cal apuntar que el PP va sol·licitar per escrit dilluns passat tenir accés a l'expedient d'expropiació dels terrenys on els veïns de Carmaday volen que es construïsca la rotonda i l'endemà Javier Ferreres va comparèixer per a culpabilitzar a l'oposició.