Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

La Policia Local de Vila-real intervé 24 làsers i 4.600 unitats de material pirotècnic per a la venda sense llicència

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Els agents denuncien un venedor de 31 anys de València per vendre al seua tenda ambulant de pipes i crispetes productes com bombetes i petards

Castellón Información

La Policia Local de Vila-real ha intervingut 24 làsers i 4.610 unitats de material pirotècnic per a la seua venda sense la corresponent llicència en una parada de venda ambulant de pipes i crispetes situada al costat del recinte taurí.

Tres agents de la Unitat de Control d'Establiments i Consum (UCECO) que es trobaven en la vesprada d'ahir realitzant la seua tasca per la zona van detectar una parada situada en el carrer José Ramón Batalla que, malgrat tenir autorització per a la venda no sedentària de pipes i crispetes, estava venent productes pirotècnics de la classe 1 i 2, així com punters làser de la classe III.

En ser requerit pels agents a traure el material davant l'autoritat, el venedor, B. S. S., valencià de 31 anys, que en un primer moment es nega, accedeix i extrau una caixa del seu furgó repleta de producte pirotècnic de classe 1 i 2, que se suma a les caixes de bombetes grans de la classe 1 que tenia sota la taula. En total, es requisen 24 làsers de la classe III, 1.650 unitats de bombetes grans de la categoria F1 i 2.960 unitats de petards de Xina de la categoria F2, per la qual cosa es denuncia al venedor per infracció al Reial decret 989/2015 de 30 d'octubre sobre articles pirotècnics i cartotxeria i s'alça una altra denúncia per infracció a la llei 1/2011 de 2 de març de la Generalitat, pel qual s'aprova l'estatut dels consumidors i usuaris de la Comunitat Valenciana.

Per altra banda, en el primer cap de setmana de festes es van tramitar sis denúncies administratives, per taxes d’alcohol superiors a les permeses (multa i detracció de punts) i tres persones investigades, por presumpte delicte contra la Seguretat Vial, amb penes de presó, multa i retirada del Permís de Conduir.