Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Els populars d'Onda lamenten que els veïns hagen de pagar més sous perquè el quatripartit mantinga el seu equilibri

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

El Partit Popular d'Onda ha lamentat que els ondenses vagen a pagar més despeses perquè el cuatripartito mantinga el seu equilibri intern. I és que l'alcalde d'Onda, per a seguir acontentant als seus socis, ha decidit nomenar a l'edil de Compromís com a tinent d'alcalde el que implica duplicar els seus ingressos i la despesa que els ondenses han de pagar per mantenir la coalició cuatripartita.

D'aquesta manera, les assignacions que rep l'edil s'eleven fins a superar els 20.000 euros a l'any. Una maniobra que “no més serveix per a acontentar al regidor i que l'alcalde amb els pitjors resultats del PSOE de la història d'Onda seguisca en la butaca d'alcalde”. Una decisió que va en contra de la voluntat dels veïns d'Onda els qui en les urnes van votar com a primer partit en l'Ajuntament al PP.

Per als populars “lo més trist és que no compleixen amb els veïns i tenen la ciutat paralitzada excepte a cobrar i repartir-se sous, però no a crear oportunitats i a fer avançar la ciutat”. El PP ha denunciat que, a més, el cuatripartito segueix sense fer públic el pacte ocult que van fer en el seu moment perquè Huguet fóra alcalde d'Onda en contra de la voluntat majoritària dels ondenses,