martes, 7 de diciembre, 2021  |  
2.000 persones, 90 paelles cuinades i Togego, El Furó i Casal i Punt, guanyadores del 81é Concurs de paelles 2.000 persones, 90 paelles cuinades i Togego, El Furó i Casal i Punt, guanyadores del 81é Concurs de paelles

- 31 agosto, 2019 -

No Problem ha cuinat una paella en forma de l'escut de Vila-real, obra de l'escultor Roberto Bort Poveda, d'1,65 metres d'amplada per 1,80 de... 2.000 persones, 90 paelles cuinades i Togego, El Furó i Casal i Punt, guanyadores del 81é Concurs de paelles

La penya No Problem ha cuinat una paella amb la forma de l’escut de la ciutat de Vila-real. El ‘paelló’ especial és obra de l’escultor local Roberto Bort Poveda y té unes mides de 1,65 metres d’amplada per 1,80 metres de llarg. Bort ha emprat diverses paelleres, que ha soldat per a donar-los la forma de l’escut de la ciutat.  s’ha celebrat la campanya de reciclatge de vidre per a penyes i el pas solidari del mantell de la Mare de Déu de Gràcia.  

Castellón Información

Els actes taurins comencen a Vila-real i ho fan en la segona jornada de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. A les 8.00 ha tingut lloc l’entrada de bous i vaques pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia El Mijares.

L’art també ha tingut protagonisme durant la jornada i a partir de les 09.00 s’ha celebrat el IV Concurs de pintura ràpida a la plaça de la Vila organitzat Fundació Caixa Rural Vila-real.

També han gaudit d’un esmorzar popular a la Fira Gastronòmica de l’avinguda de la Murà.

i a l’Espai Jove, una exposició de maquetes i panells amb propostes de canvi d’interiorisme i de mobiliari per a l’Espai Jove, pels alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real.

L’avinguda la Murà ha acollit el tradicional 81é Concurs de Paelles per a Penyes i posterior dinar, que celebra la seua 38a edició, organitzat per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes, entitat que celebra el seu 40 aniversari. Al voltant de 2.000 persones han participat en un dels actes més multitudinaris de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. En total, s’han cuinat 90 paelles, de les quals 30 han entrat a concurs, i les penyes guanyadores han estat: en primer lloc, Togego; el segon premi ha sigut per a El Furó; i en tercer lloc, Casal i punt.

La reina de les festes, Carmen Rubert, i les seues dames han acompanyat als penyistes i veïns participants, junt als membres de la Comissió de Penyes i la Junta de Festes. Tampoc ha faltat l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, qui s’ha interessat pel procés d’elaboració de les paelles, en especial la de la penya No Problem, que ha cuinat una paella amb la forma de l’escut de la ciutat de Vila-real. El ‘paelló’ especial és obra de l’escultor local Roberto Bort Poveda y té unes mides d’1,65 metres d’amplada per 1,80 metres de llarg. Bort ha emprat diverses paelleres, que ha soldat per a donar-los la forma de l’escut de la ciutat. L’artista, que utilitza el ferro i altres materials reciclats per a les seues originals creacions, exposa durant aquestes festes a la seu social de la Fundació Caixa Rural Vila-real, sota el nom artístic de Arte Factum.

DSC_6085

Simultàniament s’ha celebrat la campanya de reciclatge de vidre per a penyes amb la qual es vol premiar a la penya que més recicle durant les festes. El regidor de l’àrea, José Ramón Ventura Chalmeta, i el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, han participat en el pesatge de vidre a l’avinguda la Murà.

DSC_6072

Els actes religiosos en honor de la patrona també han tingut cabuda en la jornada amb el pas solidari del mantell de la Mare de Déu de Gràcia que s’ha celebrat aquest matí a l’església Arxiprestal.

 

Whatsapp Telegram