Lunes, 25 de mayo, 2020  |  
58 denúncies per incompliments de l’Estat d’Alarma a Nules  58 denúncies per incompliments de l’Estat d’Alarma a Nules 

- 31 marzo, 2020 -

Garcia lamenta que la Policia Local haja de sancionar diàriament “conductes absolutament injustificades i insolidàries”, 58 denúncies per incompliments de l’Estat d’Alarma a Nules 

Garcia lamenta que la Policia Local haja de sancionar diàriament “conductes absolutament injustificades i insolidàries”, 

Castellón Información

La Policia Local de Nules ha registrat un total de 58 denúncies per incompliments del Real Decret 463/2020 de 14 de març del Govern d’Espanya on es decreta l’Estat d’Alarma. De fet, la Policia Local ha imposat aquestes denúncies entre els dies del 15 al 30 de març de 2020.   

“Fem de nou una crida a la ciutadania per a que complixca les directrius que ens marca el Govern d’Espanya no sols per les possibles sancions o penes que comporta l’ incompliment, sobretot per responsabilitat social. És lamentable que la Policia Local de Nules haja de sancionar diàriament conductes absolutament injustificades i insolidàries”, ressalta l’alcalde de Nules, David García. 

Cal assenyalar que la Policia Local i Guàrdia Civil amb la col·laboració de Protecció Civil vigilen el compliment de les obligacions de la població al llarg del període d’Estat d’Alarma imposant les sancions corresponents, si es dona el cas, que poden ser de 1.501 fins a 30.000 euros. 

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *