Noticias Castellón
viernes, 26 de abril de 2024 | Última actualización: 10:41

Detinguda a Borriana una persona per temptativa de robatori amb força en un habitatge

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

Els fets van passar al voltant de les 2h de la matinada, quan uns veïns del carrer Mare de Déu de Montserrat van alertar sobre una persona que havia accedit a un domicili per una finestra

Agents de la Policia Local de Borriana, juntament amb efectius de la Guàrdia Civil, van detindre la passada matinada un individu de 27 anys (P.A.G.) com a presumpte responsable d'un robatori amb força, després de ser alertats per uns veïns del municipi.

Els fets van passar al voltant de les 2h de la matinada, quan uns veïns del carrer Mare de Déu de Montserrat van alertar sobre una persona que havia accedit a un domicili per una finestra. Els agents locals es van dirigir fins al lloc, i immediatament van sol·licitar el suport a la Guàrdia Civil per a poder perimetrar millor l’illa de cases, ja que s'havia detectat el sospitós en un terrat, des d’on disposava de diverses vies per a fugir.

D’aquesta manera, es va desencadenar una persecució precipitada per teulades i terrats. El sospitós, en la fugida, va entrar en diverses propietats, i va arribar a irrompre en un habitatge per a després eixir per una finestra i saltar al balcó d'un altre habitatge pròxim, despenjant-se pels cables de la façana en una fugida desesperada, però els agents ja li havien tancat l’eixida.

Finalment, els agents van poder interceptar-ho i reduir-ho, ja que el sospitós es trobava molt excitat i va oferir molta resistència a la detenció. D'aquesta manera, la ràpida i coordinada actuació dels efectius de la Guàrdia Civil juntament amb la Policia Local van frustrar el robatori.

El detingut va ser conduït per la Guàrdia Civil a la caserna de Borriana, en què es prosseguiran les indagacions per a posar a disposició judicial el presumpte delinqüent que podria enfrontar-se a diversos delictes, com ara el robatori amb força en les coses per escalament i atemptat o resistència als agents de l'autoritat, ja que algun d'ells va requerir assistència sanitària a causa de la violència utilitzada pel sospitós durant la seua detenció.

Novament, la Policia Local de Borriana ha posat en valor la “importància de la col·laboració ciutadana, que una vegada més ha resultat decisiva, juntament amb la perícia dels agents, per a poder posar a la disposició de la Justícia un presumpte delinqüent, l'activitat del qual genera sensació d'inseguretat en les persones i pertorba el sentiment de tranquil·litat veïnal”, i ha afegit que “només des de la implicació de tota la ciutadania i els serveis públics és possible crear un entorn segur”.