Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 03:09

Array

26 nous conserges treballaran en col·legis, SME i mercats de Vila-real gràcies al programa ECOVID per a ocupar a aturats

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Els beneficiaris han realitzat una formació previa i s'han sotmés hui al test de covid-19 i demà començaran en els seus llocs de treball

Castellón Información

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, i la primera tinent d’alcalde i coordinadora d’Alcaldia, Silvia Gómez, han rebut hui als 26 beneficiaris del programa d'ocupació ECOVID 2020, inclòs en elpla Avalem Experiència, que ofereix una eixida laboral apersones desocupades majors de 30 anys que han perdut el seu treball com a conseqüència de la conjuntura derivada de la pandèmia. Aquestes 26 persones s'incorporen a partir de demà com a conserges i personal auxiliar en col·legis, mercats i instal·lacions esportives del Servei Municipal d’Esports.

Madrigal els ha donat la benvinguda i els ha recordat que en aquest moment la seua funció com a personal auxiliar resulta “fonamentalper a reforçar i garantir el compliment de les mesures de prevenció per la covid-19 en les diferents instal·lacions i serveis municipals”. A més, el regidor ha destacat la inversió que suposa aquest programa, cofinançat per l'Ajuntament i la Generalitat, amb una subvenció de 248.000 euros per part del govern autonòmic i una duració de sis mesos.

Els26 participants en el programa s'han sotmés hui al test de covid-19 i han realitzat una formació prèviaper a, a partir de demà mateix, incorporar-se als seus llocs de treball.