Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

150 persones gaudeixen d'una visita nocturna pel terme d'Almenara el cap de setmana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

La ruta, d'uns 4 quilòmetres, va ser de dificultat fàcil, amb un recorregut circular per la part baixa del castell, sense arribar a l'ascensió

Més de 150 persones van participar dissabte passat en la Marxa Nocturna d'Almenara organitzada pel club Xtrem Almenara amb la col·laboració de l'ajuntament a través de la Regidoria d'Esports. La ruta, d'uns 4 quilòmetres, va ser de dificultat fàcil, amb un recorregut circular per la part baixa del castell, sense arribar a l'ascensió, encara que sí que es va pujar a la Pampa i es va passar pel Conjunt Memorial de Darrere del Castell on es troben les restes de la Línia XYZ. Posteriorment va haver-hi un sopar de "pa i porta" i es va obrir la piscina per al bany nocturn.

A més, al llarg del cap de setmana també s'han realitzat altres activitats en la localitat. Per exemple, dins de la cita "Música a la Fresca" va actuar Malparlat amb el seu rap en valencià, mentre que en la programació de "l'Estiu Jove" va haver-hi un taller de màgia a càrrec del mag Alfonso Bravo. Pel que respecta a les actuacions per a públic familiar de "l'Estiuet" en aquesta ocasió va ser la companyia Aimimic Teatre la que va representar l'obra "Marina, un mar de leyendas". Finalment, també des del Centre d'Interpretació de la Línia XYZ es van realitzar les visites a les restes de la línia, així com al Conjunt Memorial de Darrere del Castell.

Divendres que ve, dins de "Música a la Fresca", arribaran el ritme de la bossa nova des del Brasil amb Thaïs Morell. La cita serà a les 23 hores en la zona de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. El dissabte i el diumenge tornaran les visites guiades a la línia XYZ i al Conjunt Memorial de Darrere del Castell. Són gratuïtes i amb cita prèvia trucant al telèfon 620 557 471 o al correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com.

Dins de l'Estiu Jove, dissabte que ve hi haurà una sessió nocturna gratuïta i sense inscripció prèvia de "làser game". Serà a les 22 hores en la zona de l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. Finalment, el diumenge en "l'Estiuet" Baraka Circ representarà "Amor de Abuela" a les 20 hores en el Parc Municipal.