Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

120 xiquets i xiquetes participaran en l'Escola d'Estiu de Càlig

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

Les activitats es realitzaran fins al 5 d’agost, un total de sis setmanes, en horari des de les 9:00h fins a les 13:30h

A Càlig s’ofereix una nova edició de l’Escola d’Estiu i Campus Esportiu amb la participació de 120 xiquets i xiquetes de la localitat. El servei està adreçat per als petits des dels 2 fins als 14 anys perquè puguen gaudir d’unes vacances escolars plenes d’oci i entreteniment educatiu. D’una banda, està l’Escoleta per als xiquets i xiquetes dels 2 als 8 anys i que es desenvolupa al Centre de Cultura, i d’altra banda, el Campus Esportiu per als menuts des dels 9 fins als 14 anys que es desenvolupa al Poliesportiu Municipal.

Les activitats es realitzaran fins al 5 d’agost, un total de sis setmanes, en horari des de les 9:00h fins a les 13:30h, amb possibilitat de poder sol·licitar el servei d’escola matinera a partir de les 7:30h per facilitar la conciliació laboral a les famílies.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que “l’Escoleta d’Estiu i Campus Esportiu és un servei molt important al municipi per ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar i des de l’Ajuntament sempre treballarem per garantir la seua continuïtat”.

La regidora d’Educació, Ruth Sanz, ha explicat que “com a novetat i atenent les demandes dels pares i mares, s’ha incorporat el Campus Esportiu amb diverses activitats esportives, ampliant així l’oferta als xiquets i xiquetes fins als 14 anys”.