Noticias Castellón
domingo, 14 de agosto del 2022 | Última actualización: 21:51

La localitat de Càlig rebrà diumenge el Correbandera Queerfest’22 amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

És una iniciativa promoguda pel col·lectiu Queerfest amb l’objectiu de fomentar el respecte cap a la identitat i diversitat sexual

Aquest diumenge arribarà a Càlig el Correbandera Queerfest’22, dintre de les activitats programades des de l’ajuntament amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBIQ+. En aquest cas, es tracta d’una iniciativa creada pel col·lectiu Queerfest de Castelló que recorrerà de sud a nord la província per a promoure el respecte cap a la identitat i diversitat sexual.

La regidora de Benestar Social, Carmen Ferré, ha indicat que “des de l’Ajuntament ens hem volgut afegir a aquesta iniciativa per ajudar a promoure una societat més respectuosa amb les diversitats i erradicar les discriminacions”. Segons explicava diumenge a les 18:00h arribarà el Correbandera a la plaça Nova i es farà la lectura del manifest en favor de la defensa del col·lectiu LGTBIQ+, a més de comptar amb l’actuació de Batukalorr, per tal de gaudir d’una tarda festiva i al mateix temps reivindicativa.

Ferré convidava tots els veïns a participar en aquest acte i sobretot a fomentar una societat més justa, sense violència de cap tipus ni discriminacions.

Il·luminació de l’Ajuntament amb motiu del Dia de l’Orgull

Dintre dels actes previstos amb motiu del Dia de l’Orgull LBTGIQ+ l’Ajuntament il·luminarà la façana de la casa consistorial amb els colors del moviment per mostrar a tota la ciutadania que Càlig és un municipi tolerant i respectuós amb la diversitat.