Viernes, 7 de agosto, 2020  |  
La Policia Rural de Vila-real es personarà en les finques de taronges per a evitar el furt en la temporada de recol·lecció La Policia Rural de Vila-real es personarà en les finques de taronges per a evitar el furt en la temporada de recol·lecció

- 15 diciembre, 2019 -

Es controlarà qualsevol incidència que poguera observar-se en relació als vehicles implicats en les tasques agràries La Policia Rural de Vila-real es personarà en les finques de taronges per a evitar el furt en la temporada de recol·lecció

Es controlarà qualsevol incidència que poguera observar-se en relació als vehicles implicats en les tasques agràries

Castellón Información

La Policia Local de Vila-real durà a terme una campanya de vigilància del terme municipal amb l’objectiu de previndre el possible furt de taronges coincidint amb la temporada de recol·lecció citrícola. La campanya arrancarà aquest dilluns 16 de desembre i es prolongarà fins al dia 22 d’aquest mes, i seran els agents de la Policia Rural els encarregats de realitzar les labors de control.

La finalitat d’aquesta campanya és la prevenció del furt de fruit en l’arbre, així com de calaixos ja collits que pogueren estar en espera de recollida pel transportista en les finques i fins i tot calaixos buits. D’aquesta manera, la Policia Rural es personarà en les finques en les quals s’observe s’està produint la recollida de taronges, sol·licitant als responsables de les quadrilles la informació necessària que assegure que el procés de recol·lecció es realitza de forma autoritzada i legal, identificant les empreses recol·lectores, la ubicació dels horts on es troba la fruita, la varietat de la mateixa i els propietaris de les explotacions.

Així mateix, es controlarà qualsevol incidència que poguera observar-se en relació als vehicles implicats en les tasques agràries, sol·licitant el document DATA (document que acompanya al producte des d’origen fins a magatzem) als transportistes de gènere en cas d’estar la fruita en ruta cap a les empreses receptores; al seu torn s’actuarà sobre qualsevol infracció que es detecte en els vehicles particulars presents en les zones de treball.

La campanya es realitzarà en les diferents partides del terme. A més, la Policia Local sol·licita la col·laboració ciutadana davant qualsevol sospita que s’estiguen cometent furts en els camps, podent trucar al telèfon 964 54 70 10 (Policia Local), o al 092 en cas de denunciar algun assumpte d’urgència.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *