Lunes, 23 de abril, 2018  |  
L’Alcora comptarà a partir d’ara amb una nova subestació elèctrica L’Alcora comptarà a partir d’ara amb una nova subestació elèctrica

- 17 febrero, 2017 -

Aquesta infraestructura serà clau per al creixement industrial i urbà del municipi L’Alcora comptarà a partir d’ara amb una nova subestació elèctrica

Castellón Información

L’Alcora comptarà amb una nova subestació elèctrica. Així ho ha anunciat l’alcalde, Víctor Garcia, després de la reunió mantinguda amb representants d’Iberdrola, en la qual ha començat a planificar-se el projecte.

Es tracta d’una notícia molt esperada, després de més de deu anys evidenciant-se la necessitat de posar en marxa aquesta instal·lació. Cal destacar que l’actual subestació està saturada i ja no pot subministrar més potencia “el que suposa un estancament per al nostre municipi”.

Garcia manifesta que “des del Govern municipal portem més d’un any treballant conjuntament amb els tècnics municipals en aquesta iniciativa” i destaca el “compromís i voluntat” d’Iberdrola, especialment del seu delegat a Castelló, Fernando Vázquez, per fer realitat aquesta infraestructura tan important per al futur de l’Alcora”.

Està previst que estiga operativa en tres anys i es van a estudiar diverses ubicacions per a la seua instal·lació.

En paraules del primer edil: “La nova subestació és la solució que garantirà el subministrament a la població i al sector industrial i optimitzarà la qualitat del servei prestat, per la qual cosa es tracta d’un projecte clau per tal d’afrontar el creixement del nostre municipi, i d’aquesta manera, afavorir la generació d’ocupació i la dinamització de l’economia local”.

Està clar que “sense energia no hi ha indústria, ni empreses” i aquesta instal·lació servirà per satisfer la demanda i permetrà proveir tant a les empreses que puguen arribar en el futur com a les que ja operen al municipi.

Així mateix, Garcia, ressalta que “és el pas necessari per al desbloqueig d’importants programes com és el cas del PAI Santa”.

“Aposta decidida de futur”

A més de la nova subestació elèctrica, des del Govern de l’Alcora s’està avançat en el desbloqueig del nou Pla General d’Ordenació Urbana, “en breu començarà el procés per a la seua aprovació”. Cal recordar que l’actual PGOU és de l’any 1989 i està “desfasat, lluny de les necessitats actuals”.

Un altre objectiu “clau” que apunta l’alcalde és l’actualització dels polígons industrials del municipi, millorar les infraestructures, instal·lar una depuradora industrial… “reptes per als quals ja estem treballant”.

“Des de l’equip de govern apostem decididament per l’impuls i l’estímul de l’economia local, per un model de desenvolupament generador d’oportunitats per a l’Alcora”.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *