Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
La banda Spanish Brass, Premi Nacional de Música 2020 del Ministeri, actua aquesta vesprada a l’Auditori de Vila-real  La banda Spanish Brass, Premi Nacional de Música 2020 del Ministeri, actua aquesta vesprada a l’Auditori de Vila-real 

- 18 octubre, 2020 -

La banda presentarà el seu últim treball, 'Les aventures de Monsieur Jules', i les entrades es podran adquirir de 17.00 a 18.00 en taquilla La banda Spanish Brass, Premi Nacional de Música 2020 del Ministeri, actua aquesta vesprada a l’Auditori de Vila-real 

La banda presentarà el seu últim treball, ‘Les aventures de Monsieur Jules’, i les entrades es podran adquirir de 17.00 a 18.00 en taquilla

Castellón Información/S.N.

Vila-real contínua amb la seua programació cultural i ho fa amb bandes i actuacions de renom. Aquesta vesprada és el torn de la formació Spanish Brass, amb l’actuació ‘Les aventures de Monsieur Jules, a les 19.00 a l’Auditori Municipal, amb entrada d’invitació’.

‘Les aventures de Monsieur Jules’, el seu últim treball, és una obra en sis moviments per a quintet de metalls i piano. Cadascun dels moviments està inspirat en diferents novel·les del genial escriptor francés Jules Verne, d’ací el títol.

Amb la finalitat de garantir la seguretat del públic i complir amb les mesures de seguretat sanitàries, es podrà adquirir la invitació de l’espectacle i aquesta vesprada podrà fer-se en el cas que queden en taquilla de 17.00 a 18.00.

Amb l’objectiu d’evitar aglomeracions, les portes d’accés a l’Auditori s’obriran 1 hora abans de l’espectacle.

Aquesta banda valenciana está d’actualitat ja que ha sigut premiada amb el Premi Nacional de Música 2020, que concedeix anualment el Ministeri d’Educació Cultura i Esport i que estan dotat de 30.000 euros. 

Spanish Brass es va fundar en 1989 en el marc de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya i està integrada per Carlos Benetó Grau (trompeta), Juanjo Serna Salvador (trompeta), Manuel Pérez Ortega (trompa), Indalecio Bonet Manrique (trombó) i Sergio Finca Quirós (tuba). En l’actuació els acompanyarà Albert Guinobart al piano.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *