Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

La comèdia 'Elling' arriba al Teatre Principal de Castelló el pròxim diumenge 21 d'abril

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta al Teatre Principal de Castelló la comèdia Elling, una obra que aborda la salut mental i la superació personal gràcies a l’amistat. La representació tindrà lloc el diumenge 21 d’abril, a les 19.00 hores.

Els protagonistes d’esta peça teatral són Elling i Kjell que es coneixen compartint habitació en un centre psiquiàtric. Passat un temps, l’Estat els dona l’oportunitat de compartir un pis tutelat a la ciutat d’Oslo i, a partir d’eixe moment, les seues vides es transformen. Els dos començaran un camí ple de reptes, sorpreses, creixement, coneixements i revelacions personals que canviaran totes les expectatives i els pronòstics de fracàs.

L’obra és una adaptació del llibre Elling de l’autor noruec Ingvar Ambjørnsen. La història també va ser adaptada al cine, l’any 2001, amb èxit notable. Va obtindre diversos reconeixements com la nominació als Premis Oscar en la categoria de millor pel·lícula de parla no anglesa en 2002.

La versió que es podrà veure al Teatre Principal de Castelló és una producció de la companyia La Villarroel i compta amb la direcció de Pau Carrió.

L’obra està protagonitzada per David Verdaguer, recent premi Goya a la millor interpretació pel seu paper en Saben aquell, i estarà acompanyat per Albert Prat, Albert Ribalta, Òscar Muñoz i Queralt Casasayas.

La funció forma part de l’abonament de primavera del Teatre Principal de Castelló. Les entrades soltes tenen un preu d’entre 3 i 20 euros. Poden adquirir-se en taquilla o ací.