Domingo, 5 de julio, 2020  |  
El PP demana reactivar les millores pendents en les infraestructures esportives de Vila-real El PP demana reactivar les millores pendents en les infraestructures esportives de Vila-real

- 18 julio, 2019 -

Gil sol·licita el projecte del Campió Llorens, el conveni del CTE, el camp de futbol de Fundació Flors i el velòdrom El PP demana reactivar les millores pendents en les infraestructures esportives de Vila-real

Gil sol·licita el projecte del Campió Llorens, el conveni del CTE, el camp de futbol de Fundació Flors i el velòdrom

Castellón Información

 El Partit Popular de Vila-real ha posat damunt de la taula avui la necessitat de millorar les infraestructures esportives de Vila-real. El regidor del PP, Carlos Gil, ha fet avui un repàs per les principals necessitats i deficiències que existeixen en la localitat respecte a les infraestructures esportives.

En primer lloc l’edil ha parlat del pavelló Campió Llorens que està en construcció “demanem que es convoqués el Consell d’Esports abans de concloure la legislatura perquè els clubs i els usuaris poguessin aportar les seves peticions respecte a l’equipament d’aquesta futura infraestructura. Com en aquests moments el nou Consell d’Esports no està constituït volem que es convoqui als clubs potencialment futurs usuaris perquè puguin fer les seves aportacions i consideracions que creguin oportunes”.

Respecte al Centre de Tecnificació Esportiva, el regidor del PP a Vila-real ha advertit que aquesta instal·lació que porta vuit anys construïda i que hauria de comptar amb un conveni que permetés millorar la seva utilització al 100%.

Gil ha explicat que “tenim el camp de futbol de Fundació Flors que és el més antic de la localitat i, per exemple la gespa artificial, porta 14 anys sense canviar-se el que està provocant problemes, a més de la necessitat de reformar els vestuaris”, explica el regidor.

I finalment, el regidor del PP ha recordat la necessitat d’una pista d’atletisme i un velòdrom que va ser una promesa electoral de l’alcalde “però que ara diuen que fins a dins de dos anys no es farà res”.

Els populars han tendit la mà a l’equip de govern per a “entre tots millorar les infraestructures esportives de la localitat”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *