Jueves, 27 de junio, 2019  |  
El PP defensa el nom de la Cambra Agrària de Nules como emblema de la citricultura en lloc de nova denominació  ‘Natiu’  El PP defensa el nom de la Cambra Agrària de Nules como emblema de la citricultura en lloc de nova denominació  ‘Natiu’ 

- 23 diciembre, 2018 -

La formació considera una imposició de l’equip de govern enterrar el títol de l'històric edifici és “un pas més per a acabar amb la... El PP defensa el nom de la Cambra Agrària de Nules como emblema de la citricultura en lloc de nova denominació  ‘Natiu’ 

La formació considera una imposició de l’equip de govern enterrar el títol de l’històric edifici és “un pas més per a acabar amb la capitalitat agrícola que Nules sempre ha ostentat”

Castellón Información

El Partit Popular de Nules defensarà el nom de la Cambra Agrària com a emblema de la citricultura, orgull de la localitat, enfront del ‘pacte de la despesa’ que ha decidit enterrar aquest títol i imposar el nom de ‘Natiu’ a l’edifici.

“El nostre suport és per a els qui es deixen la pell cada dia en el camp, per als agricultors que són el nostre orgull i que han ostentat a Nules la capitalitat de la citricultura amb símbols com la Cambra Agrària”. “Voler enterrar aquest nom és atemptar contra la història, present i futur de Nules. És acabar amb la bandera citrícola d’un poble que se sent orgullós de ser bressol de la clemenules”.

Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, ha confirmat el rebuig del seu grup a la decisió de l’alcalde i els seus socis d’acabar amb el nom de la Cambra Agrària. “L’edifici dels agricultors és i seguirà sent la Cambra Agrària, per molt que el ‘pacte de la despesa’ pretenga acabar amb aquest títol que Nules ostenta orgullosa”.

De fet, tal com ha assenyalat Mario García, aquest nou atac als interessos agrícoles de Nules no és el primer “tristament per als nostres agricultors”. Enguany “Nules ha perdut l’oficina agrícola que tanta utilitat ha tingut per als professionals del camp i que després de dècades prestant un servei útil i pràctic als citricultores ha tancat les seues portes”.

“Els qui es van repartir els despatxos a Nules estan més ocupats a fer-se fotos que a treballar pels interessos del nostre municipi”. Solament així “s’entén que hagen tirat la persiana a aquesta oficina i ara pretenguen llevar-li el nom a un edifici emblemàtic per al nostre poble”.

“Enfront d’els qui desmantellen serveis i condemnen la nostra identitat”, Mario García ha defensat el seu suport “sense fissures als nostres citricultores, als quals cal defensar perquè són motor d’un patrimoni únic que a Nules té un nom singular: la clemenules”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *