Sábado, 8 de agosto, 2020  |  
Morella reobre l’oficina de turisme el proper divendres 15 de maig Morella reobre l’oficina de turisme el proper divendres 15 de maig

- 12 mayo, 2020 -

La zona d’autocaravanes ja està oberta amb les mesures de mobilitat dins del departament actuals Morella reobre l’oficina de turisme el proper divendres 15 de maig

 

La zona d’autocaravanes ja està oberta amb les mesures de mobilitat dins del departament actuals

Castellón Información

Morella ha entrat en la fase 1 de la desescalada del confinament provocat per la Covid-19, en la qual es permet la mobilitat entre municipis del Departament de Salut de Vinaròs. A partir del divendres 15 de maig, l’Oficina de Turisme de Morella obrirà amb l’objectiu dels serveis oberts a la ciutat i aquells que obriran en els pròxims dies. Així, s’estan adequant els diferents espais de l’oficina de turisme seguint els protocols per a garantir la seguretat dels i les visitants. Fins ara l’atenció havia sigut de marera telemàtica a través del telèfon i correu electrònic.

D’altra banda, la zona d’autocaravanes ja està oberta amb les mesures de mobilitat dins del departament actuals. A més, l’enllumenat dels monuments de la ciutat es tornarà a encendre el divendres i durant el cap de setmana.

La regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “des del divendres l’Oficina de Turisme estarà oberta i donarà servei, sobretot, d’informació sobre aquells establiments i serveis que estan oberts i els que obriran pròximament”. L’edil ha recordat que “la mobilitat és reduïda però hem de donar servei a aquelles persones dels municipis del Departament de Salut de Vinaròs que ens puguen visitar”. Mari ha explicat que “hem d’anar fent passos endavant però amb precaució i recordant que cal seguir les indicacions, mantindre les distàncies entre persones i minimitzar el risc de contagi del virus”.

Cal recordar que la pàgina web de l’ajuntament, www.morella.net, compta amb un apartat per a consultar els establiments que estan oberts, així, com els serveis que disposen i les dades de contacte.

Obertura d’espais esportius

L’ajuntament de Morella treballa per a reobrir diferents espais esportius. Així, les pistes de tenis de la Fàbrica Giner i la de pàdel a l’exterior del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I albergaran activitat prompte. El consistori informarà sobre les mesures que cal prendre per a poder utilitzar i practicar esport en aquestes zones i les dates d’obertura quan tot estiga preparat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *