Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Vila-real habilita un solar que funcionarà com a parking fins les 22.00 hores al Termet

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

El nou aparcament, aconseguit gràcies a un acord amb els propietaris gestionat pel departament de Mobilitat, compta amb entre 40 i 50 places

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real ha habilitat un nou espai d’aparcament al camí de l’Ermita, enfront del bar del Termet i al costat de la pineda, per a facilitar als vila-realencs i visitants l’accés al principal pulmó verd de la ciutat; un espai particularment utilitzat en els mesos d’estiu, quan l’activitat de Vila-real es trasllada principalment a l’entorn de l’ermita de la Verge de Gràcia. Aquest nou recurs se suma al servei d’autobús gratuït–únic servei de transport públic gratuït del país en les seues característiques- amb una línia reforçada al Termet durant aquest estiu com a principals mesures per a afavorir el trasllat dels veïns al paratge, a més del carril bici que uneix la plaça del Llaurador i l’ermita.

El nou aparcament, aconseguit gràcies a un acord amb els propietaris gestionat pel departament de Mobilitat, compta amb entre 40 i 50 places d’aparcament i un horari estés, des de primera hora del matí i fins a les 22.00 hores. L’ús de les instal•lacions, senyalitzades convenientment, és completament gratuït i estaran operatives tots els dies de la setmana. En breu, a més, veurà millorat el tancament i aïllament de les cases confrontants.