Noticias Castellón
domingo, 14 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:06

Ximo Puig anuncia la creació dels Premis de la Ciència Valenciana Santiago Grisolía

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

José Martí, que també ha assistit a l'acte, ha destacat l'extraordinari treball de l'investigador valencià en defensa de la ciència

Ximo Puig ha anunciat que es creen els Premis de la Ciència Valenciana Santiago Grisolía. Una distinció que s’atorgarà a científics valencians amb una trajectòria consagrada, així com a joves investigadors amb projecció dins el món de la ciencia.

L’anunci del president de la Generalitat Valenciana ha sigut al finalitzar la capella ardent instal·lada al Palau de la Generalitat en memòria del científic Grisolía.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, també ha assistit aquest matí a la capella ardent del científic valencià. José Martí ha destacat "l'extraordinari treball" de l'investigador en defensa de la ciència i ha insistit en la necessitat de seguir amb el seu llegat, marcat pel necessari suport de les institucions a la investigació.

Els Premis de la Ciencia Valenciana Santiago Grisolía s’entregaran el dia de la ciència, el 10 de novembre, en col·laboració amb la Fundació Jaume I així com les universitats públiques.

Ximo Puig ha destacat que esta nova distinció, vol fomentar el llegat extraordinari de Santiago Grisolía, un científic que ha donat un impuls definitiu a la ciència i l’ha fet arribar a tota la societat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí