martes, 21 de septiembre, 2021  |  
Ximo Huguet repetirà candidatura socialista a Onda en els comicis del 2019 Ximo Huguet repetirà candidatura socialista a Onda en els comicis del 2019

- 29 septiembre, 2018 -

Els socialistes d'Onda donen suport a l'alcalde i Secretari General de l'Agrupació Local Ximo Huguet repetirà candidatura socialista a Onda en els comicis del 2019

Els socialistes d’Onda donen suport a l’alcalde i Secretari General de l’Agrupació Local

Castellón Información

L’alcalde d’Onda i Secretari General de l’Agrupació del PSPV-PSOE de la localitat, Ximo Huguet, ha anunciat que repetirà candidatura socialista a Onda en els propers comicis municipals del 2019 amb l’afany de ‘seguir construint l’Onda del futur entre tots i aportant solucions a les necessitats de la ciutadania’.

Huguet ha realitzat aquest anunci en el transcurs d’una assemblea, que ha reunit a membres de l’equip de govern i militants a la seu del partit. Posteriorment a la reunió de treball, l’alcalde d’Onda s’ha dirigit als assistents per instar-los ‘al treball comú’.

‘Seguiré treballant cada dia des de la responsabilitat i l’esforç per fer d’Onda una ciutat millor. Vull donar continuïtat a un projecte viu i dinàmic, que escolta i atén les necessitats dels onders, així com culminar tots els projectes de llarg recorregut que hem iniciat’, ha destacat el Secretari General de l’Agrupació Local, qui ha afegit que ‘Onda mereix un govern socialista, que governe per a les persones, garanteixca la igualtat d’oportunitats i pose les necessitats dels onders i el bé comú per damunt de tot’.

Ximo Huguet també s’ha referit a el ‘canvi en positiu’ que ha experimentat Onda en aquestos tres anys de legislatura. La reducció del deute municipal a la meitat, les inversions dels Fons Feder d’Europa, l’impuls de les polítiques socials i de foment de l’ocupació, l’obtenció de més de 9 milions d’euros en subvencions d’altres administracions o les millores en carrers i parcs a través del Pla de Millora de Barris són alguns dels exemples assenyalats pel candidat socialista.

Whatsapp Telegram