Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 11:05

Xilxes adequa la platja perquè veïns i visitants troben el litoral en condicions òptimes de cara a l’estiu

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información 

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en l'adequació de la platja perquè veïns i visitants troben el litoral en condicions òptimes de cara a la temporada estival. Els treballs que s'estan realitzant consisteixen en la retirada de les pedres vessades sobre l'arena pel temporal, les quals estan sent arreplegades per una màquina retroexcavadora i destinades a la reparació dels espigons.

L'aplanament de l'arena, a més de la instal·lació de mobiliari i dels banys de la platja ccessible per a les persones discapacitades també formen part de les tasques realitzades.

Aquesta setmana Costes també ha iniciat el condicionament de la zona situada entre el càmping i la platja natural, una de les quals més va patir les conseqü.ncies del temporal. En aquest tram, s'està reconstruint el mur de pedra perquè actue de contenció.

La construcció d'un nou pou i la instal·lació d'una nova estació de bombeig per al servei de llavapeus de la platja per part de l'Agència Valenciana de Turisme és una altra de les actuacions que han possibilitat el restabliment dels desperfectes ocasionats en infraestructures turístiques. En les pròximes setmanes es continuarà amb la reparació dels jocs infantils, els espais esportius o les papereres.