Sábado, 24 de octubre, 2020  |  

- 25 septiembre, 2020 -

Estarà protagonitzat per Carmina Alfonso, responsable d'Assistència Tècnica de Personal Care & Cleaning Specialities de l'organització

 

Estarà protagonitzat per Carmina Alfonso, responsable d’Assistència Tècnica de Personal Care & Cleaning Specialities de l’organització

Castellón Información

Després de la pausa estiuenca, torna el 2 d’octubre el cicle d’activitats Z&S School, organitzat per l’empresa de productes químics Zschimmer & Schwarz España i la Universitat Jaume I, amb un webinar en el qual s’analitzaran els principals mites sobre cosmètica aportant una visió científica i professional.

Amb la condició d’oferir un enfocament global, el webinar «Desmentint mites sobre cosmètica» estarà protagonitzat per Carmina Alfonso, responsable d’Assistència Tècnica de Personal Care & Cleaning Specialities en Zschimmer & Schwarz España, que debatrà amb la community manager de la mateixa empresa, Marina Valverde.

D’aquesta manera, es reflectiran tant les necessitats i preocupacions dels tècnics cosmètics com el punt de vista del professional del màrqueting i el del consumidor de cosmètica. L’objectiu és que el públic puga extraure les seues pròpies conclusions i compartir-les al final del col·loqui en una taula redona en la qual també es donarà resposta a totes les seues preguntes.

Al voltant dels productes cosmètics circula un remolí d’informació confusa, difícil d’entendre per al consumidor i, en moltes ocasions, fins i tot contradictòria. Per això, des de Zschimmer & Schwarz Espanya consideren que els mites sobre cosmètica necessiten ser analitzats, enfocant-los sempre des de l’evidència científica.

En el webinar «Desmentint mites sobre cosmètica» es respondrà a preguntes com són perjudicials els sulfats? I si és així, per què? La cosmètica natural és més sostenible? És segur fer cosmètica casolana? Conceptes com la responsabilitat de les marques, el màrqueting de la por, la cosmètica free from o la sostenibilitat es donaran cita durant el col·loqui.

El webinar «Desmentint mites sobre cosmètica» se celebrarà el divendres 2 d’octubre a les 12 h. Per a assistir només es necessita completar aquest formulari i connectar-se uns minuts abans que comence l’esdeveniment a l’enllaç que s’enviarà per correu.

Sobre la ponent

Carmina Alfonso és doctora en Química per la Universitat Jaume I i des de 2018 forma part de l’equip de Zschimmer & Schwarz España. Entre les seues responsabilitats destaquen l’assistència tècnica a clients de la indústria cosmètica i de productes de neteja i la realització de fórmules a mesura.

Participarà en el debat i moderarà la taula redona posterior la màrqueting i community manager Marina Valverde.

Què és la Z&S School

Zschimmer & Schwarz Espanya creu fermament en la col·laboració i en el coneixement compartit, per això al juny de 2020 va llançar la Z&S School, un cicle activitats divulgatives organitzades al costat de la Universitat Jaume I en el qual experts del sector químic comparteixen la seua experiència i coneixements per a tractar de superar els reptes de la indústria química.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *