Noticias Castellón
martes, 16 de agosto del 2022 | Última actualización: 21:12

'Viu l'estiu a Vila-real' és la nova campanya d'estiu de la mà d'UCOVI per a fer costat al comerç local

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 46 segundos

Noticias Relacionadas

Des de hui fins al 29 de juliol els comerços que pertanyen a l'associació sortejaran tovalloles amb elements característics de la ciutat

Vila-real aposta per donar suport al comerç local durant els mesos d'estiu. UCOVI, l'associació de comerciants de la ciutat, ha organitzat una campanya en la qual se sortejaran tovalloles amb elements representatius de Vila-real per comprar en els locals que formen part.

A la presentació d'aquesta campanya, celebrada aquest matí, han assistit el regidor de comerç, Diego A. Vila i la secretària de UCOVI, Tere Esteve, en representació de l'associació. Com han explicat, aquesta promoció estarà disponible des de hui, 27 de juny fins al 29 de juliol.

La campanya es llança amb el lema ‘Viu l’estiu a Vila-real’ i se sortejaran un total de 100 tovalloles setmanals. Els consumidors poden participar comprant en qualsevol dels comerços associats que participen en la campanya. Se'ls atorgarà un paper, com una espècie de passaport, on per compres superiors a 10 euros se'ls aplicarà un segell. S'han de completar un total de tres segells per a poder participar en el sorteig. Els passaports complets amb els tres segells es depositaran en una urna i es farà un sorteig setmanal. L'única dada personal necessari serà el número de telèfon, i després del sorteig es destruirà.

El regidor de Comerç ha justificat la creació d'aquesta campanya pel fet que “baixa el ritme durant la temporada d'estiu”. També ha agraït a l'associació de UCOVI pel treball que realitzen des de 2013, amb prop de 120 comerços associats en l'actualitat. “L'Ajuntament sempre estarà agraït pel treball, per això van ser premiats en els ‘Premis 20 de febrer extraordinaris’ celebrats en les festes de Sant Pasqual”.

Per part seua, Tere Esteve ha recalcat la importància d'aquesta promoció i de tindre “per fi un regidor de Comerç, que és necessari donada la importància d'aquest sector a la ciutat”. Entre els principals factors que han propiciat la creació d'aquesta campanya, com explica la secretària, està la baixada de la facturació, el desplaçament a segons habitatges i les vacances.