jueves, 29 de octubre, 2020  |  
Volem uns trens dignes denuncia la saturació dels trens regionals entre Vinaròs i Castelló Volem uns trens dignes denuncia la saturació dels trens regionals entre Vinaròs i Castelló

- 26 septiembre, 2020 -

Es reclama el restabliment de les 12 freqüències diàries que hi havien abans de la crisis sanitària Volem uns trens dignes denuncia la saturació dels trens regionals entre Vinaròs i Castelló

Es reclama el restabliment de les 12 freqüències diàries que hi havien abans de la crisis sanitària

Juan José Benito/Castellón Información

El col·lectiu Volem uns trens dignes ha denunciat la saturació dels trens regionals que comuniquen Castelló amb Vinaròs com a conseqüència de les retallades que ha patit el servei.

Des de aquet col·lectiu es diu que “la decisió de Renfe de reduir a la meitat els trens que comuniquen el nord de la província fa impossible poder mantenir la distància de seguretat entre persones. Per tant és el propi govern qui ocasiona les saturacions que recomana evitar”.

Aquest no es un fet nou, ja que abans de la crisis sanitària de la Covid-19 era un fet que es venia produint, principalment les tardes dels diumenges quan els jovent marxaven a estudiar a Castelló o Valencia.

A mes a mes, des de Volem uns trens dignes es torna a reclamar el restabliment de les 12 freqüències diàries entre Castelló i Vinaròs, “una vegada iniciat el curs acadèmic a la Universitat Jaume I no hi ha excusa possible. Teníem 12 trens i volem els 12 trens”.

Google+
Whatsapp Telegram