martes, 27 de julio, 2021  |  
Vinaròs impulsa un programa d’acompanyament a les empreses en el procés de transformació digital Vinaròs impulsa un programa d’acompanyament a les empreses en el procés de transformació digital

- 31 julio, 2020 -

Es tracta Vinaròs Digitalitza't Plus, una iniciativa creada en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-20 Vinaròs impulsa un programa d’acompanyament a les empreses en el procés de transformació digital

Es tracta Vinaròs Digitalitza’t Plus, una iniciativa creada en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-20

Juan José Benito/Castellón Información

L’Ajuntament de Vinaròs busca ajudar a les empreses local a millorar la seua competitivitat a través de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Per tal motivo ha impulsat el programa Vinaròs Digitalitza’t Plus.

Es tracta d’una iniciativa creada en el marc del programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020, mitjançant l’Estratègia DUSI de l’àrea Urbana Benicarló-Vinaròs, i que conta amb cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).

El regidor d’Innovació Digital, Hugo Romero, ha destacat que “la finalitat de Vinaròs Digitalitza’t Plus és conscienciar, sensibilitzar i impulsar la transformació digital del teixit empresarial local, a més de facilitar als participants la incorporació sistemàtica de les TIC com a eines competitives claus en l’estratègia de negoci per a millorar la productivitat i competitivitat”.

Dos blocs

El programa es divideix en dos blocs, el primer serà la impartició de Webinaris en obert on podran participar fins a 100 assistents per sessió, explicava la regidora d’Ocupació, Maria Cano. El segon bloc serà el programa de tutoritzacio.

Tant Romero com Cano han animat les empreses locals a formar part d’aquesta formació per a millorar la seua competitivitat a través de les TIC, amb els objectius d’arribar a més clients, millorar la gestió i superar l’actual crisi de la Covid-19.

El desenvolupament de totes estes accions es realitzarà de setembre a novembre de 2020.

Whatsapp Telegram