Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 10:19

Vinaròs participa al fòrum Greencities per a posar en comú solucions en gestió urbana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

L'esdeveniment s'ha celebrat en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga durant els dies 21 i 22 de setembre

Vinaròs ha estat present el fòrum Greencities que s'ha celebrat en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga durant els dies 21 i 22 de setembre. En total s'ha comptat amb la participació de més de 70 municipis, prop de 250 experts sobre gestió urbana i més de 300 empreses i entitats internacionals representades, de les quals un centenar han participat en la zona expositiva.

Els tècnics municipals d’Innovació Digital i Transició Ecològica han assistit a diferents ponències sobre connectivitat, digitalització, destinacions turístiques intel•ligents, economia circular, mobilitat, renaturalització, finançament, emprenedoria, etc.
També han tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà solucions i eines per a millorar els equipaments públics com a aplicacions de electromobilitat, administració electrònica, energia fotovoltaica, comunitats energètiques, promoció del comerç local, sistemes de control per a enllumenat públic, gestió intel•ligent de l'aigua, monitoratge de la contaminació ambiental, ciber seguretat i analítica de dades, entre altres.

Vinaròs, com a membre de la xarxa Innpulso, que reuneix a les 83 ciutats més innovadores d'Espanya, ha comptat amb el seu propi espai de networking on s'ha reunit amb diferents empreses.

A més, Vinaròs ha participat en la ‘I Trobada de Tècnics de Ciutats” amb l'objectiu de posar en comú els reptes i desafiaments que aborden els municipis des d'un punt de vista tècnic i operatiu en la gestió de les agendes urbanes locals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí