martes, 9 de marzo, 2021  |  
Vinaròs se suma al pla d’ajudes de la Generalitat ‘Fons de Cooperació Covid’ Vinaròs se suma al pla d’ajudes de la Generalitat ‘Fons de Cooperació Covid’

- 16 enero, 2021 -

L'acord es plasmarà en els pròxims dies a través d'una norma que desenvoluparà els requisits i criteris determinats Vinaròs se suma al pla d’ajudes de la Generalitat ‘Fons de Cooperació Covid’

L’acord es plasmarà en els pròxims dies a través d’una norma que desenvoluparà els requisits i criteris determinats

Castellón Información

L’Ajuntament de Vinaròs se sumarà al pla d’ajudes dut a terme des de Generalitat Valenciana de ‘Fons de Cooperació Covid-19′, amb l’objectiu de donar suport als sectors més afectats per l’emergència sanitària. El fons dotat amb 120 milions preveu l’aportació del 50% de la Generalitat, el 30% de les diputacions i el 20% dels ajuntaments.

L’acord es plasmarà en els pròxims dies a través d’una norma que desenvoluparà els requisits i criteris perquè els ajuntaments puguen participar directament en la concessió d’ajudes a les empreses i autònoms locals. Des de l’Ajuntament s’informarà i publicitarà aquestes ajudes perquè tots aquells negocis o autònoms locals que puguen acollir-se, ho sol·liciten en termini establit.

Des de l’Ajuntament es vol traslladar la importància d’aquest acord entre institucions, que segons recalca l’Alcalde Guillem Alsina: “la cooperació i la suma d’esforços se centra en els sectors més afectats econòmicament i que requereixen d’una acció directa per a frenar la pèrdua de l’ocupació i el tancament d’empreses en els nostres municipis”.

 

Whatsapp Telegram