Noticias Castellón
martes, 26 de septiembre del 2023 | Última actualización: 14:28

Vinaròs contracta vuit veïns en situació d’atur mitjançant els programes Empuju i Explus

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 10 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament ha rebut una subvenció de la Generalitat de 196.000 euros per a posar en marxa els dos programes d’ocupació

L’Ajuntament de Vinaròs ha formalitzat la contractació de vuit persones en situació d’atur a través dels programes d’ocupació Empuju i Explus.

El primer programa està destinat a joves menors de 30 anys amb l’objectiu de millorar les seves competències professionals, mentre que el segon, EXPLUS, s’adreça a persones majors de 30 anys sense ocupació.

Pel que fa a Empuju, l’Ajuntament ha rebut una ajuda de la Generalitat Valenciana de 66.000 euros i ha contractat una tècnica de turisme, un tècnic mitjà de sistemes microinformàtics i una tècnica de comunicació i màrqueting. Totes les contractacions tenen una durada de 12 mesos a jornada completa.

En el cas d’Explus, l’ajuda rebuda ha estat de 130.000 euros i ha permès la contractació de tres administratives, una arquitecta i un tècnic de prevenció de riscos laborals. Aquestes incorporacions també tenen una durada de 12 mesos a jornada completa.

La regidora d’Ocupació, Paula Cerdà, ha destacat que “en total ha suposat aconseguir una subvenció de 196.000€ per fer la contractació de vuit persones aturades, que donaran suport a les tasques de l’Ajuntament”.

A més, Cerdà ha subratllat que aquests programes són fonamentals perquè les persones contractades puguin millorar el seu currículum de cara a futures oportunitats d’inserció en el mercat laboral.

ajuntament vinaros