miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Vinaròs renova els rentapeus del passeig marítim Vinaròs renova els rentapeus del passeig marítim

- 11 julio, 2017 -

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’han invertit en aquestes millores prop de 18.000 euros Vinaròs renova els rentapeus del passeig marítim

Des de la Regidoria d’Obres i Serveis s’han invertit en aquestes millores prop de 18.000 euros

Castellón Información

El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, informa que ja s’estan duent a terme nous treballs de millora al Passeig Marítim de Vinaròs, amb la renovació d’onze rentapeus situats en una de les zones més turístiques de la localitat.

“La prioritat era canviar les reixetes de ferro oxidades dels rentapeus, tant per motius estètics com per seguretat, i substituir-les per altres de pedra. Ja l’any passat es va fer una prova i va donar molt bons resultats, per la qual cosa es va decidir dur a terme aquest canvi”, ha assenyalat Alsina.

En total s’han invertit en aquesta primera fase uns 18.000 euros, que es sumen a altres reparacions i millores que s’han dut a terme els darrers mesos en els escocells del passeig. Properament, en la mesura que el pressupost ho permeti, es planeja seguir amb la renovació dels rentapeus antics fins a completar tot el tram de la façana marítima de la localitat.

Whatsapp Telegram