Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 19:11

Vilafranca celebra el diumenge 3 de setembre el Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

La competició estarà localitzada en el Polígon Industrial La Fos de Vilafranca

Vilafranca celebrarà el diumenge 3 de setembre el Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines. En total, prop de 300 ciclistes de tota la Comunitat Valenciana, des d’alevins a promeses o ciclisme adaptat, amb llicència expedida per la FCCV, estan convocats a aquesta cita, en horari de 10 a 14 hores.

La competició estarà localitzada en el Polígon Industrial La Fos de Vilafranca, de forma més concreta en les següents zones:

Fàbrica de Marie Claire (circuit de la carrera)
Placeta Peiró Escala (zona d’aparcament)

Aquesta competició, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, el club MTB Animals de Muntanya i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, està integrada en el circuit de proves de les Escoles de Ciclisme de la Comunitat, i ha estat finançada per la Unió Europea – Next Generation EU, a través del Pla de recuperació, transformació i resiliència, component 26, en el territori de la Comunitat Valenciana. 

Tots els col·laboradors del trofeu BP, Tallers Enrique García, Forn M. Fernández, Carnes Frescas S.A, Orbel, Charter Vilafranca, Basar Eslale, Fruites J. Bordás, Shed Marks, Farmacia Enrique Tena Aznar, Mancomunitat Els Ports i C.C.Picaio.


Visibilitat de l’esport femení

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, i el regidor d’Esports, Juan Bordás, han valorat de forma molt positiva que Vilafranca celebre una competició autonòmica d’aquestes característiques.

“La igualtat de gènere i l’accés equitatiu a les oportunitats i l’erradicació de la discriminació, són valors fonamentals per a l’Ajuntament de Vilafranca. L’equip de govern s’esforça per a capacitar a tota la ciutadania perquè aconseguisquen el seu màxim potencial, independentment de gènere, i l’esport no és una excepció: cap dona ni xiqueta ha de quedar-se enrere“, ha explicat la primera edil.

“Des del consistori municipal de Vilafranca es fa un gran esforç per proporcionar un entorn esportiu segur i positiu, lluitant contra els estereotips de gènere, facilitant i encoratjant a les xiquetes i dones a la pràctica esportiva, aquest és un dels objectius principals de la competició del pròxim diumenge”, ha destacat, per la seua part, el regidor d’Esports.

L’organització del Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines ha animat als veïns i veïnes de Vilafranca, i municipis pròxims, a assistir a aquesta competició que es desenvoluparà en un ambient familiar, lúdic i festiu.