jueves, 26 de noviembre, 2020  |  
Vilafranca estrena aquest divendres la seua distinció com a Capital Cultural Valenciana 2019 Vilafranca estrena aquest divendres la seua distinció com a Capital Cultural Valenciana 2019

- 4 junio, 2019 -

Tota la societat vilafranquina estarà representada en la gala de la Casa de la Cultura a les 22h Vilafranca estrena aquest divendres la seua distinció com a Capital Cultural Valenciana 2019

Tota la societat vilafranquina estarà representada en la gala de la Casa de la Cultura a les 22h

Castellón Información

Vilafranca és des del passat 25 d’abril Capital Cultural Valenciana. Un nomenament atorgat per la Conselleria de Cultura i que ostenta amb Altea (Alacant). El municipi dels Ports serà fins al 25 d’abril de 2020 seu de la cultura i la participació en la Comunitat.

Així les coses, aquest divendres 7 de juny a les 22h, la Sala de Teatre Carles Pons de la Casa de la Cultura acollirà la presentació de Vilafranca Capital Cultural Valenciana. En l’esdeveniment estarà representada tota la societat vilafranquina, la qual ha fet possible aquest reconeixement.

Cal assenyalar que Vilafranca va aconseguir la capitalitat cultural gràcies a la gran labor de dinamització sociocultural que es realitza de forma continuada durant tot l’any. Una labor que implica no només el consistori municipal sinó a tot el teixit associatiu i empresarial de la localitat. Música, teatre, cinema, literatura, esport i activitats d’allò més variat conformen l’agenda mensual de Vilafranca. Una agenda de caràcter participatiu, interdisciplinari i intergeneracional.

Google+
Whatsapp Telegram