martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Vilafamés adjudica les obres per a construir 44 nínxols que solucionaran l’escassetat d’espai en el cementeri Vilafamés adjudica les obres per a construir 44 nínxols que solucionaran l’escassetat d’espai en el cementeri

- 14 abril, 2018 -

La Regidoria d’Urbanisme també té previstes millores per a resoldre problemes d’accessiblitat en el recinte Vilafamés adjudica les obres per a construir 44 nínxols que solucionaran l’escassetat d’espai en el cementeri

La Regidoria d’Urbanisme també té previstes millores per a resoldre problemas d’accessiblitat en el recinte

Castellón Información

L’Ajuntament de Vilafamés emprendrà en breu diverses obres de millora en el cementeri municipal. El primer projecte a engegar-se serà la construcció de 44 nous nínxols “el qual té com a objectiu donar solució immediata a l’escassetat de nínxols que actualment hi ha en el recinte”, explica el regidor d’urbanisme, Sergi Trilles.

Les obres han sigut adjudicades després d’un concurs obert per un valor de 19.650 euros i tenen un període d’execució màxim de tres mesos. El treballs consistiran, segons el projecte aprovat, a donar continuïtat a la filera de nínxols existent, la qual es perllongarà amb altres 44 nous. L’ampliació tindrà un total d’11,68 metres de llarg per 3,25 d’ample i tindrà en compte l’harmonització amb l’entorn, ja que, segons especifica el projecte, el sistema constructiu és similar a l’existent.

Al mateix temps, el consistori té previst realitzar algunes millores, a nivell general, en el recinte del cementeri. Una de les qüestions que l’equip de Govern vol solucionar de forma urgent, segons apunta Trilles, “són els problemes d’accessibilitat existents, a més d’altres aspectes”.

Google+
Whatsapp Telegram