Noticias Castellón
martes, 31 de enero del 2023 | Última actualización: 14:12

Vila-real viurà hui el nomenament de la nova reina de les festes i de la cort d’honor de 2023

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

Per a representar a la ciutat, hi ha set candidates, tal com va anunciar anit la Junta Local de Festes

Vila-real podrà viure hui, a partir de les 20:30 horas, després de l'aturada de la pandèmia, el nomenament d'una nova reina de les festes i de la cort d’honor. Com tots els anys, s’escollirà en una reunió extraordinària de la Junta de Festes de Vila-real, i el nom es farà públic en el mateix acte de nomenament a la sala de plens de l’Ajuntament.

Per a representar a la ciutat, hi ha set candidates, tal com va anunciar anit la Junta de Festes. Es tracta de de Lucía Serrano García, Maria López Amiguet, Gràcia Gumbau Costa, María Bellido Mas, Paula Roures Maurici, Irene Quirós Grinyuk i Sulema Sánchez Castellet. Entre totes aquestes joves es triarà la reina i les dames de la cort d'honor.

Maria López Amiguet

Maria té vint anys. Estudia primer curs d’Atenció a Persones en Situació de Dependència. També treballa de cambrera en un conegut restaurant a Vila-real.

Paula Roures Maurici

Paula té vint anys. Estudia tercer curs de Dret a la Universitat Jaume I i forma part de la Penya Anem Anant, creada recentment. És membre, des de l'any 2003, de l'Associació de Filles de Maria del Rosari i, des de fa quatre anys, en forma part de la Junta. És responsable de la Vocalia d’Hojas de Rosa, vicevocal de la Vocalia de Danses, encarregada de les xarxes socials i cambrera de la Mare de Déu de Gràcia.

María Bellido Mas

María té vint anys i estudia segon curs de Comunicació Audiovisual a la Universitat Jaume I. Comparteix penya amb una altra companya de la cort, la Penya Anem Anant, de nova creació. 

Lucía Serrano García

Lucia té vint-i-un anys i treballa en el camp de l’audiologia protèsica. És de la Penya Gairell des de fa sis anys.

Gràcia Gumbau Costa

Gràcia té vint-i-un anys i estudia quart curs d’Infermeria a la Universitat Jaume I. És membre de l’Agrupació de Bombos i Tambors del Sant Sepulcre i forma part de la Junta de Filles de Maria Immaculada. Pertany a la Penya Ja m'han liat.

Irene Quirós Grinyuk

Irene té vint-i-un anys i estudia a la Universitat Jaume I Estudis Anglesos. També treballa a la residència esportiva del Villarreal com a professora d’anglés dels futbolistes.

Sulema Sánchez Castellet

Sulema té dinou anys, estudia Integració Social i treballa en la Unitat Mòbil del Servei de Teleassistència. És membre de la Penya Qui plega arreplega i de l’Hospitalitat de Lourdes de Segorbe-Castelló de la Plana. Durant quatre anys va jugar en el Club d’Handbol de Vila-real i va pertànyer a la Junta de l’Associació de Filles de Maria del Rosari la mateixa quantitat d'anys.