lunes, 17 de enero, 2022  |  
Vila-real instarà a Administracions superiors que realitzen test als treballadors del camp i a la comunitat educativa Vila-real instarà a Administracions superiors que realitzen test als treballadors del camp i a la comunitat educativa

- 25 agosto, 2020 -

El ple també acorda prendre mesures contra l'okupació, però admet que "no és un problema real a la ciutat" Vila-real instarà a Administracions superiors que realitzen test als treballadors del camp i a la comunitat educativa

El ple també acorda prendre mesures contra l’okupació, però admet que “no és un problema real a la ciutat”

Rafa Mezquita//Castellón Información

La sessió plenària de Vila-real s’ha centrat en demanar test massius i material sanitari d’ajuda perquè la campanya de la taronja d’aquest hivern i el pròxim curs escolar puguin desenvolupar-se amb normalitat i que no es produeixin brots entre els treballadors del camp i en els magatzems, així com en els centres educatius. La primera ha estat presentada per VOX, mentre que el PP ha celebrat que els grups aprovin la seva moció:

Els populars han elevat al ple una proposta que reclama que la Generalitat Valenciana activi un protocol que “impliqui realitzar proves serològiques per a la comunitat educativa davant la volta al col·le”. Unes proves que han d’incloure a alumnes, personal docent i equips d’empleats dels diferents centres educatius.

Tal com ha explicat la regidora popular, Gema Ferreres, “encara que no existeix el risc zero, sí que pensem que realitzar test és una bona eina per a minimitzar l’impacte del virus” ja que “serà complicat l’inici del curs i quantes més garanties hi hagi, millor”.

Per part seva, l’edil de Sanitat, Silvia Gómez, ha precisat que “sempre ens preocuparem per la salut dels nostres veïns. Encara que no sigui competència nostra, demanarem a administracions superiors que si és viable, apliquen el que demana la moció”.

També s’ha acceptat amb tots els vots a favor la proposta de C’s de defensar els interessos dels propietaris davant l’okupació. Encara que “a Vila-real no és un problema real”, tal com ha indicat el regidor d’Urbanisme, Emilio J. Obiol, si que “ho és a nivell nacional” i “per això demanarem al Govern que controli aquestes il·legalitats”.

Whatsapp Telegram