Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 20:55

Vila-real trasllada als clubs esportius les restriccions del Consell i aborda demà la crisi del coronavirus

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

José Benlloch abordarà demà en junta de portaveus els protocols i accions en marxa pel COVID-19 i llança un missatge de tranquil·litat a la població. Les competicions professionals en les quals es preveu una gran afluència de gent hauran de celebrar-se a porta tancada, les proves amb caràcter classificatori i amb poc impacte de públic podran celebrar-se adoptant mesures de precaució i en cas competicions no professionals que no tinguen caràcter classificatori, hauran de suspendre's.

Castellón Información

L'Ajuntament de Vila-real ha remés un ofici a tots els clubs esportius de la localitat per a donar-los trasllat de la carta enviada per la Conselleria de Sanitat, en la qual s'estableixen una sèrie de restriccions en les competicions esportives amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus. L'alcalde, José Benlloch,ha informat la Junta de Govern de les indicacions de la Generalitat i ha remés també la carta als portaveus dels grups municipals, amb els quals abordaràdemà en junta de portaveus els protocols i accions en marxa pel COVID-19.

La Conselleria de Sanitat ha comunicat aquest matí a l'Ajuntament les mesures adoptades per a contindre el contagi de coronavirus en la Comunitat, que afecten l'àmbit esportiu.En concret, la Generalitat ha decidit establir una sèries de restriccions en les competicions en les quals participen equips de les zones declarades de risc de transmissió del COVID-19. D'aquesta manera, les competicions professionals en les quals es preveu una gran afluència de gent hauran de celebrar-se a porta tancada, mentre que les proves professionals o no professionals però amb caràcter classificatori i amb poc impacte de públic podran celebrar-se adoptant mesures de precaució com la identificació dels participants procedents de zones de risc. En el cas de les competicions no professionals que no tinguen caràcter classificatori, hauran de suspendre's.

“Hem donat trasllat d'aquestes instruccions a tots els clubs locals de la ciutat, perquè s'adopten les mesures oportunes, i mantindrem una col·laboració absoluta amb la Conselleria i les autoritats sanitàries en tot allò que es requerisca per a minimitzar l'impacte del coronavirus i garantir la millor resposta davant la crisi”, assenyala Benlloch, qui ha volgut també llançar un missatge de “tranquil·litat” a la població. “Hem de confiar en la sanitat i els excel·lents professionals que tenim en la Comunitat, així com en les autoritats sanitàries, que estan adoptant totes les mesures necessàries per a contindre els contagis i atendre la població”, agrega l'alcalde. “L'Ajuntament de Vila-real està preparat per a col·laborar en tot allò que se'ns puga requerir”, conclou.

La situació sanitària i els protocols actius pel coronavirus s'abordaran demà també en una junta de portaveus municipal extraordinària. “Aprofitant la convocatòria de la junta per a abordar les activitats del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, hem introduït en Alcaldia un punt de l'ordre del dia per a donar compte de les últimes novetats en la crisi del COVID-19 amb la màxima transparència, com sempre hem actuat”, assenyala l'alcalde. Les restriccions establides per la Generalitat en l'àmbit esportiu s'han remés aquesta mateixa vesprada als grups per al seu coneixement.