Noticias Castellón
miércoles, 08 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:41

Vila-real permetrà pagar les taxes i impostos municipals en l'oficina de Correus gràcies al nou conveni entre les entitats

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Aquesta mesura que "amplia les opcions a l'abast de la ciutadania" se suma al primer mata-segell de Sant Pasqual

Castellón Información

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, s'ha reunit aquesta setmana amb el director regional de Correus, Francisco Briceño, i la directora de l'oficina de Correus de Vila-real, Raquel Franch, amb l'objectiu d'abordar qüestions d'interés i crear sinergies entre el consistori i l'empresa pública postal que redunden en benefici de la ciutadania. Sobre aquest tema, un dels acords entre totes dues institucions és la signatura d'un conveni de col·laboració per a autoritzar el cobrament de tributs municipals en l'oficina de Correus.

“En la nostra vocació de capital comarcal de serveis, l'oficina de Correus juga un paper fonamental i per això des de l'equip de govern sempre hem defensat la importància de comptar amb un servei postal de qualitat en el nostre municipi”, explica l'alcalde, qui valora de manera molt positiva la trobada mantinguda amb els responsables de Correus. “Amb la signatura d'aquest acord, els veïns i veïnes tindran l'opció de pagar taxes i impostos municipals també a través de l'oficina de Correus, a més d'en les oficines bancàries, de manera que ampliem les opcions a l'abast de la ciutadania per a l'abonament dels tributs”, indica el primer edil.

Aquesta iniciativa impulsada per la societat estatal de correus porta per nom Tenvío, i consisteix en un servei de cobrament de tributs municipals a través de les oficines que l'entitat té en tota Espanya. Perquè l'Ajuntament puga fer ús d'aquest servei és necessària la signatura d'un conveni entre totes dues institucions, que es rubricarà en breu, tal com han acordat l'alcalde i els responsables de Correus en la seua trobada. Finalment, Benlloch ha agraït el compromís de Correus per intentar millorar i ampliar el servei que ofereix a Vila-real. Així mateix, ha posat en relleu la recent col·laboració de la societat estatal a través d'una acció de caràcter cultural en benefici de la ciutat com és l'edició del primer mata-segells turístic dedicat al patró, Sant Pasqual.

Vila-real llança el mata segell turístic de Sant Pasqual Baylon per «dur la seua figura pel món»