miércoles, 19 de enero, 2022  |  
El concurs per a ser la millor ‘Olla de la Plana’ de Vila-real repartirà més de 600 racions entre els assistents El concurs per a ser la millor ‘Olla de la Plana’ de Vila-real repartirà més de 600 racions entre els assistents

- 31 octubre, 2016 -

La plaça de la Vila acollirà l'esdeveniment dimecres, on els restaurants participants buscaran posar el seu 'toc' en l'elaboració dels plats El concurs per a ser la millor ‘Olla de la Plana’ de Vila-real repartirà més de 600 racions entre els assistents

Castellón Información

Les VII Jornades Gastronòmiques Mengem a Vila-real celebren aquest dimecres el concurs en el qual els 12 restaurants participants hauran de posar tot el seu enginy i habilitat per a elaborar la millor olla de la Plana.

El certamen, amb jurat professional, i la degustació popular posterior tornen, a partir de les 19.00 hores, a la plaça de la Vila en una de les activitats que majors expectatives genera de la programació complementària de la campanya.

El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha destacat que “aquells que s’acosten aquest dimecres a la plaça de la Vila tindran l’oportunitat de provar una de les 600 racions d’olla de la Plana que es repartiran entre els assistents”. Una degustació que, per segon any consecutiu tindrà un vessant solidari, ja que per a degustar el tradicional plat només s’haurà d’abonar un euro, que es destinarà íntegrament a Sant Vicent de Paül “perquè puga seguir ajudant als veïns que més ho necessiten”.

Prèviament a la degustació popular, el jurat professional tastarà les diferents receptes presentades a concurs. Per a decidir quin restaurant elabora millor el plat típic de la comarca, el concurs comptarà amb el sumiller del restaurant Mediterráneo i professor universitari Sergio Rodríguez; el professor de l’Escola d’Hostaleria de Castelló Ignacio Porcar; el periodista i blogger gastronòmic Raúl Puchol; el blogger i comunicador especialitzat en gastronomia Enrique Ballester; el carnisser Jaume Tordesillas, i la presidenta de l’Associació de Mestresses de Casa, Conchita Ibáñez, que exerciran com a crítics gastronòmics i decidiran quin local és el que millor ho elabora.

Les VII Jornades Gastronòmiques, organitzades per la Regidoria d’Economia i l’Associació Gastronòmica de Vila-real, se celebren de l’1 al 30 de novembre i ofereixen, juntament amb l’olla de la Plana, que serà la gran protagonista, més de 50 entrants, primers i segons plats per a triar. Els locals participants són Els Lluïsos, Al d’Emilio, La Olivereta, El Gaucho, El Miso, Espliego, Bar Juani, Birbar, Pa Negre, Casino, Los Maños i Defeli, que oferiran menús des dels 12 fins als 25 euros.

Tota l’oferta culinària i informació, en el blog http://jornadasgastronomicasvila-real.blogspot.com.es/ i en el perfil de Facebook de Jornades Gastronòmiques.

Whatsapp Telegram