Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 20:23

Vila-real amplia els espais esportius amb sales habilitades en el Centre de Tecnificació Esportiva i el nou pavelló Llorens

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Les instal·lacions seran utilitzades per clubs de la ciutat i els usuaris del Servei Municipal d'Esports

Castellón Información

El Servei Municipal d’Esports ha integrat ja en la seua xarxa d’espais esportius el nou pavelló Joan Baptista Llorens i suma en aquesta temporada sales de dimensions més grans al Centre de Tecnificació Esportiva, que han sigut habilitades per a poder mantindre la mateixa activitat de clubs i usuaris de l’SME que abans de la pandèmia, complint amb els protocols de seguretat i prevenció per la Covid-19.

Pista pavelló Llorens

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el regidor d’Esports, Javier Serralvo, tenen previst visitar aquesta vesprada aquestes instal·lacions per a comprovar el desenvolupament de les activitats dels clubs i supervisar els espais habilitats per a les activitats de la guia esportiva 2020-2021, que arranca el mes vinent d’octubre, seguint els protocols certificats per la Càtedra de l’Esport de la Universitat Politècnica de València.

El nou pavelló Joan Baptista Llorens, construït a cost zero per al municipi pel Villarreal CF en el solar cedit per la comunitat de Carmelites al costat del col·legi Verge del Carme, és el cinqué de la ciutat, la qual cosa suposa “comptar amb un pavelló esportiu per cada 10.000 habitants, la qual cosa ens situa com a referents en instal·lacions esportives, amb 76.000 metres quadrats”. El nou pavelló -que en horari lectiu és utilitzat pels alumnes del col·legi Verge del Carme, tal com va quedar establit en el conveni de cessió del solar subscrit entre l’Ajuntament i la comunitat de Carmelites- també acull ja els entrenaments del Vila-Sport Futbol Sala i els dos clubs de gimnàstica rítmica: Club Gimnàstica Rítmica Vila-real i Club Gimnàstica Rítmica Aitana; a partir d’octubre en el pavelló també es realitzaran activitats dirigides de l’SME. A més, a les sales polivalents del nou pavelló també entrenen el club de boxa i el club de karate, i una d’elles també es destinarà a activitats dirigides.

Quant al Centre de Tecnificació Esportiva (CTE), el Servei Municipal d’Esports ha habilitat, en la planta baixa i primera planta del complex, sales de major grandària, amb superfícies de 200, 300 i 500 metres quadrats. Aquests nous espais, al costat de la resta d’instal·lacions esportives de la ciutat, permetran “donar servei a tots els socis de l’SME, al voltant de 8.000, i garantir les 3.100 places d’activitats dirigides de la nova campanya esportiva, la mateixa oferta que la ciutat tenia abans de la pandèmia, complint amb totes les mesures de prevenció per la Covid-19, sobretot en relació a les distàncies de seguretat i protocols d’accessos”, segons ha assenyalat Serralvo. Algunes de les activitats que es realitzaran en el CTE seran pilates, ioga, ritme fit, cicle ritme o GAP, entre altres.

D’altra banda, el pavelló acull els entrenaments del Club Vila-Sport Futbol Sala i el club de bàsquet masculí. La piscina coberta és utilitzada pels clubs de natació i triatló, així com els socis de l’SME. De la mateixa manera, el regidor d’Esports ha explicat que, per qüestions de seguretat sanitària, l’atenció presencial de l’SME es trasllada de la piscina Yurema Requena al Centre de Tecnificació Esportiva.