domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
Vila-real torna a celebrar la fira de Santa Caterina amb un nou recorregut que evitarà aglomeracions Vila-real torna a celebrar la fira de Santa Caterina amb un nou recorregut que evitarà aglomeracions

- 23 noviembre, 2021 -

Des de la regidoria de Turisme pretenen aconseguir que siga declarada d’interés turístic autonòmic Vila-real torna a celebrar la fira de Santa Caterina amb un nou recorregut que evitarà aglomeracions

Des de la regidoria de Turisme pretenen aconseguir que siga declarada d’interés turístic autonòmic

A.K.Herrando/Castellón Información

Tan sols cinc dies queden per tornar a celebrar l’esperada fira de Santa Caterina. Aquest 28 de novembre és dura a terme una fira “adaptada a les mesures i el protocol de prevenció de la Covid-19” segons assegura el regidor de Turisme, Diego A. Vila. En aquesta ocasió el recorregut serà un poc diferent del que els vila-realencs estan acostumats, ja que s’aprofitarà l’itinerari marcat en el mercat de la verdura i de la roba dels dissabtes i es prescindeix de carrers com el Major Sant Domènec per ser un dels llocs “on més gent es pot acumular”.

La fira d’aquest any comparà amb 200 llocs distribuïts entre els carrers Cardenal Tarancón, Josep Ramón Batalla, Hospital, Clau del Carmen i la plaça Major. Com cada any, els productes seran artesanals i molts d’ells “no es poden trobar en supermercats” com són dàtils, castanyes torrades, fruits secs, torrons, embotits o xurros. A més, la zona solidària comptarà amb la presència de 19 associacions i ONG’s de Vila-real en la Plaça Major. També hi haurà material de papereria, llibres, articles de regal, col·leccionisme, cosmètica natural o la típica tómbola que no podia faltar”.

Per zones, hi haurà fins a 50 ‘paradetes’ en la Plaça Major, 50 en el Raval, 70 entre el carrer Josep Ramón Batalla i l’Hospital i finalment, 30 en el carrer Cardenal Tarancón. Tots aquests llocs no han pagat aquest any la taxa, ja que estan exempts, tal com comenta Vila. Per si no fos prou, la fira d’atraccions estarà una vegada més en el jardí Jaume I gràcies a l’Associació d’Atraccions de Fira de Vila-real (Afevil).

Aquesta data marcada pels vila-realencs tornarà a ser un dels atractius turístics de la ciutat i una oportunitat per “reviure la tradició i recuperar la il·lusió“. Diego Vila anuncia que des de la regidoria de Turisme continuen treballant perquè “la fira declarada d’interés provincial siga prompte declara d’interés turístic autonòmic”.

Per últim, el regidor fa una crida als veïns perquè complisquen amb les mesures de seguretat i porten la mascareta, per assegurar el correcte compliment del protocol, hi haurà patrulles que passejaran per la zona i estaran reforçats per protecció civil.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario