Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 27 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:43

Advertisement
Advertisement

Vila-real recupera l’emblemàtica Xulla que ompli els carrers per tercer any com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Però abans, a la plaça Major s’ha celebrat la tercera edició de la trobada no tan multitudinària com en edicions anteriors per a elaborar allioli

Castellón Información

Festes sense Xulla no són festes a Vila-real. La ciutat recupera la seua emblemàtica ‘torrà’ tercera ja com a festa d’interés turístic provincial. Foc, brases, quilos i quilos de carn i sobretot reunió i encontres després d’un any i mig molt dur han omplert els carrers de la ciutat.

Però abans, a la plaça Major s’ha celebrat la tercera edició de la trobada no tan multitudinària com en edicions anteriors per a elaborar allioli. Aquest acte es va celebrar per primera vegada a les festes de Sant Pasqual per a commemorar la declaració de la Nit de la Xulla com a Festa d’Interés Turístic Provincial. Els participants han realitzat prèviament un donatiu solidari de 2 euros, destinat a Smara Vila-real i han rebut els ingredients necessaris per a elaborar l’allioli i un morter. L’acte, organitzat per la Junta de Festes, ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural de Vila-real.

Exposició de la Puríssima en homenatge al VillarrealCF

Durant la vesprada s’ha celebrat l’exposició de la Puríssima en homenatge al VillarrealCF, campió de l’Europa League.

La tradicional campanya de recollida d’aliments solidaris a favor d’Smara no pot fallar en festes i fui ha sigut el dia fort de la campanya Coneixement per a la prevenció de la covid-19 en festes.

Advertisement
Advertisement