Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 22:19

El conseller Marzà valora que Vila-real dispose de sòl suficient per al quart IES i afig que la ubicació és decisió municipal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

Marzà insisteix que Educació demana 14.500 m² des de 2018 i evita pronunciar-se sobre l’EOI en el mateix edifici. “Sabem que Vila-real necessita una Escola Oficial d’Idiomes i volem que estiga en lloc digne. No anem a dir-li a l’Ajuntament on ha d’estar, però sí que la infraestructura tinga unes característiques tècniques necessàries, sobretot pel que fa a l’espai”, ha manifestat

Castellón Información/S.N. 

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha estat hui a Castelló amb la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, per a acordar un conveni de col·laboració entre la Generalitat i l'UJI i s’ha referit als anuncis fets des de Vila-real  en el últims dies en referència al quart IES i l’EOI, unes infraestructures que estan en l’agenda de la Conselleria dins del Pla Edificant i que són reivindicades fa anys a la ciutat.

Marzà ha manifestat que veu amb bons ulls la construcció d’eixe quart institut a la ciutat tal com s’ha traslladat de forma oficial. Des de 2018 hem reiterat en diverses ocasions a l’Ajuntament de Vila-real per tal que es buscarà un solar amb els metres suficients per a albergar aquesta infraestructura, 14.500 m², a través del Pla Edificant, estem a l’espera que l’Ajuntament dispose del sòl suficient per a fer la delegació de competències i puga ser una realitat. Nosaltres volem invertir en la millora de les dotacions de tots els municipis  i estem encantats de poder disposar d’un solar per a poder desenvolupar l’IES i de moment estem a l’espera que l’Ajuntament faça els tràmits perquè es puga desenvolupar el projecte i açò passa perquè tinguen un solar amb les dimensions adequades".

No es pronuncia sobre l’EOI
Marzà hatornat a insistir en el fet que a hores d’ara no tenen resposta administrativa a la necessitat del sòl per a l'institut. "Sabem que Vila-real necessita una EOI  i valem que que estiga en un lloc digne. No anem a dir-li a l’Ajuntament on ha d’estar, però sí que tinga unes característiques tècniques necessàries i açò passa per un solar d'una dimensió considerable".