Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 09:03

Vila-real prorroga les bases i convoca els Premis Maig – Memorial Pasqual Batalla fins a març

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 20 segundos

Noticias Relacionadas

El certamen, amb un pressupost de 2.600 euros, premia l’ús del valencià en narrativa breu i novel·la curta

La Regidoria de Normalització Lingúística ha convocat els Premis Maig – Memorial Pasqual Batalla amb les bases prorrogades i una dotació econòmica de 2.600 euros. El certamen inclou dues modalitats: narrativa breu i novel·la curta i està organitzat pel departamento municipal en col·laboració amb l’associació cultural El Guitarró.

El termini d’admissió d’obres aspirants finalitzarà el 17 de març de 2024. Les obres aspirants s’han de remetre per correu electrònic a l’adreça premismaig@gmail.com fent constar únicament la paraula «conte» o «novel·la», segons la modalitat a la qual s’opta, en l’apartat assumpte.

En modalitat de narrativa breu podran optar al premi obres de prosa literària, de tema lliure, en català, inèdites i que no hagen estat premiades en altres certàmens amb treballs entre 3.500 i 8.000 caràcters.

Per la seua banda, en la modalitat de novel·la curta optaran al premi obres de prosa literària, de tema lliure, en català, inèdites i que no hagen estat premiades. No s’admetran reculls de contes o relats. L’extensió de les obres no podrà ser inferior a 130.000 caràcters ni superior a 170.000.

Les obres presentades seran valorades tenint en compte els criteris següents: el grau de qualitat literaria, la correcció estilística i ortográfica, la creativitat i l’originalitat de l’obra. El jurat triarà la millor obra de la modalitat de narrativa breu, premiada amb 600 euros, i la millor novel·la curta, amb 2.000 euros.