Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Vila-real prioritzarà el transport sostenible amb el nou contracte de Bicivila’t i els nous vehicles de la policia

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

La localitat ha invertit més de 600.000 euros en la renovació d'aquest contracte i la incorporació de nous cotxes policials

Vila-real prioritzarà el transport sostenible i ecològic a la ciutat.

L'equip de Govern ha incorporat recentment bicicletes elèctriques amb la tecnologia GPS i càmeres de vigilància en el nou contracte de Bicivila't.

Així va informar Castellón Información fa una setmana. El regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient, José Ramón Ventura Chalmeta, ha destacat que el nou contracte suposa un important avanç en la promoció de la mobilitat sostenible a la ciutat.

El contracte, que contempla el canvi de la tecnologia així com el manteniment i la gestió d'aquest sistema durant quatre anys, ha estat adjudicat a l'empresa Autobusos Furió per import de 442.803 euros, IVA inclòs.

A més, la Policia Local també ha comprat cinc nous vehicles ecològics.

La regidora de Seguretat Pública i Emergències, Silvia Gómez, ha ressaltat que “davant la necessitat d’adquirir nous vehicles pel venciment de l’arrendament actual, fem també un salt important en la incorporació de cotxes ecològics per a dotar a la Policia Local d’un equipament més modern i respectuós amb el medi ambient però que al mateix temps assegura una ràpida resposta en situacions d’emergència”.

Calç recordar que, amb aquest nou contracte, l’Ajuntament de Vila-real renova una cinquena part de la flota total de la Policia Local, que està formada per 26 vehicles, incloent-hi cotxes i motocicletes.