Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 07:25

Vila-real presenta junt a Cáritas el projecte de la casa d’acollida San Pascual ‘El Patí’

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

El complex comptarà amb dependències per a la parròquia dels Sants Evangelistes, entre elles una capella amb capacitat per a un centenar de persones i salons parroquials

Castellón Información

Vila-real ha presentat  el projecte de la casa d’acollida San Pascual ‘El Pati’, de Cáritas Diocesana, a la Fundació Caixa Rural Vila-real amb l’assistència del bisbe de la diòcesi, Casimiro López Llorente, i la regidora de Serveis Socials, Silvia Gómez, entre altres autoritats.

El complex comptarà amb dependències per a la parròquia dels Sants Evangelistes, entre elles una capella amb capacitat per a un centenar de persones i salons parroquials. El bloc dedicat a la casa d’acollida consta de cinc plantes, on es podrà disposar de locals de formació, espais comuns i 18 habitacions dobles, tres adaptades per a residents amb mobilitat reduïda, que podran acollir fins a 36 persones sense llar.

El bisbe de Segorbe-Castelló, Casimiro López Llorente, va col·locar el 12 de febrer del 2021 la primera pedra d’aquest complex que està previst que s’inauguri a principis del 2023.