Noticias Castellón
sábado, 13 de abril de 2024 | Última actualización: 11:56

Vila-real prepara la desfilada solidària de JuCar inspirada en 'Coco'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 40 segundos

Noticias Relacionadas

El 16 de març a les 21:00h, el Centre de Congressos, Fires i Trobades viatja fins a Mèxic

El dia 16 de març a les 21:00h de la nit tindrà lloc la XXI desfilada solidària de JuCar. L’esdeveniment solidari, organitzat per l’entitat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real, viatja enguany fins a Mèxic per reviure l’emocionant història de Coco. Un centenar de xiquets i xiquetes desfilaran pel Centre de Congressos, Fires i Trobades per tal de donar a conèixer la millor moda de Vila-real. Les tendes que participaran en la desfilada són Canem, Calzados Prieto, Mercería Amelia, Sport 2, Gloria Paqueteria, Mi bebé moda infantil, La Botiga del Villarreal CF, Decathlon i Gloria Miró. El regidor de Joventut, Javier López, ha acompanyat l’organització en la presentació de la desfilada de 2024, al pati del col·legi Carmelites.

Tot amb una vessant solidària. JuCar treballa estretament amb la ONG Karit Solidarios por la paz, i aquest any el projecte anirà destinat a la millora de competències tecnològiques del alumnat del Col·legi de Nuestra Señora de Belén, a Colón, Veneçuela. El projecte té com a objectiu el condicionament i posada en marxa d’una sala d’informàtica i biblioteca, per tal de fomentar la lectura i les competències tecnològiques de l’alumnat.

A l’interior del Centre de Congressos, Fires i Trobades, a banda de l’espectacle, es podrà adquirir una camiseta commemorativa de la desfilada, hi haurà informació sobre l’ONG i es farà una rifa per tal de sortejar regals d’alguns patrocinadors.

Per tal d’aconseguir les entrades per gaudir de la desfilada solidària de Jucar es podrà contactar amb algun membre de l’associació o participant de la desfilada, o bé acudir a les tendes participants. També el mateix dia en taquilla. L’obertura de les portes està prevista a les 20:00 h i l’inici tindrà lloc a les 21:00 h.