Noticias Castellón
viernes, 07 de octubre del 2022 | Última actualización: 22:33

Festes de Vila-real plantejarà a l'oposició canviar el festiu del 18 de maig a l'11 de setembre dins els actes de la 'moreneta'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

La proposta, que compta amb el suport de la Junta de Festes i la Comissió de Penyes, es traslladarà a la resta de grups polítics amb l'objectiu que la decisió final compte amb el consens de tota la corporació. Aquesta modificació permetria plantejar incitatives en l'aire com l'homenatge als matrimonis que celebren 50 anys de casats o l'homenatge a les reines i dames de fa 25 i 50 anys

Castellón Información

El regidor de Festes, Diego A. Vila, plantejarà en la comissió informativa d'aquest dimecres als grups de l'oposicióla proposta perquè, davant la suspensió de les celebracions patronals en honor a Sant Pasqual a causa de la crisi sanitària de la Covid-19,el festiu local del dilluns18 de maig es trasllade al mes de setembre, concretament al divendres 11 de setembre,dins de la setmana en la qual estan previstos els festejos de la Mare de Déu de Gràcia.

La proposta, que compta amb el suport de la Junta de Festes i la Comissió de Penyes, es traslladarà a la resta de grups polítics amb l'objectiu que la decisió final compte amb el consens de tota la corporació. “Tal com hem fet amb la decisió de suspendre les festes de maig, també volem que en aquest cas s'aprove amb la unanimitat de les formacions polítiques i dels col·lectius implicats en les festes”, ha ressaltat Vila, qui s'ha mostrat confiat que de cara al mes de setembre la localitat puga celebrar amb la màxima normalitat possible els festejos patronals.

Enguany, el dilluns 18 de maig s'havia decretat festiu local en caure en diumenge el 17 de maig, festivitat del patró Sant Pasqual. Després de la suspensió dels festejos de maig, el canvi del festiu al divendres 11 de setembre permetria plantejar la celebració d'actesque ara han quedat en l'aire en anul·lar-se els actes de Sant Pasqual, com l'homenatge als matrimonis que celebren 50 anys de casats o l'homenatge a les reines i dames de fa 25 i 50 anys.