Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:48

Advertisement
Advertisement

Vila-real durà a terme la reparació del paviment en el tram per als vianants del carrer Ramón y Cajal

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 31 segundos

Noticias Relacionadas

Les obres s’escometran quan finalitzen les festes nadalenques amb una inversió de 27.000 euros

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real durà a terme després de les festes nadalenques la reparació del paviment en el tram per als vianants del carrer Ramón y Cajal, entre l’avinguda La Murà i la plaça Major, amb una inversió de 27.136 euros, IVA inclòs, que servirà per a solucionar els problemes de l’empedrat en aquest vial. El regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, ha explicat la necessitat de realitzar aquesta actuació a causa del mal estat d’aquest tram per als vianants d’entrada a la plaça Major i pel qual circulen els vehicles que accedeixen a l’aparcament subterrani. “L’empedrat en aquest tram està en molt males condicions, amb enfonsaments en la part central d’aquest, degut que la formigonada que es va fer davall de les llambordes està ja esgotada”, detalla el regidor.

Els treballs, valorats en una mica més de 27.000 euros, consistiran precisament a reforçar aquesta capa inferior per a tornar a col·locar després les llambordes i que d’aquesta manera “el paviment puga suportar millor la circulació dels vehicles que accedeixen al pàrquing de la plaça Major així com les furgonetes i camionetes que també utilitzen aquest accés a la plaça Major els dies de mercat o per a proveir als establiments de la zona”, detalla Valverde.

Les obres, que han sigut adjudicades a l’empresa local Alviben Obras, començaran després de les festes nadalenques. El regidor ha apuntat que “el projecte està adjudicat i tenim tot preparat però evidentment esperarem que finalitzen les festes de Nadal i Reis per a no afectar l’activitat comercial i d’oci tan intensa que viu la ciutat en aquests dies”. El termini d’execució de les obres és d’un mes.

Advertisement
Advertisement