Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 17:54

Vila-real obri el carrer Isabel de Villena, Alfred Nobel i Carinyena per guanyar mobilitat i futurs habitatges

Tiempo de Lectura: 37 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori acompleix una reivindicació històrica per millorar la mobilitat del barri Crist de l'Hospital

A.K.Herrando/Castellón Información

El consistori ha complert una de les reivindicacions històriques del barri Crist de l’Hospital, concretament, quasi trenta anys en els quals els veïns i veïnes demanen obrir els carrers Isabel de Villena, Alfred Nobel i Carinyena. L’obertura ofereix major facilitat de mobilitat i ha sigut possible gràcies a una empresa “a la que li devem molt” explica José BenllochHerarbo hi ha contribuït a que aquesta obertura siga possible amb un acord al qual ha arribat el regidor d’Urbanisme, Emilio Obiol amb l’empresa. “Un conveni molt beneficiós pels veïns” explica l’alcalde.

 width=

Aquest projecte es fa amb cost 0 per part de l'Ajuntament que avança 146.000 euros ja adjudicats a l'empresa Pavasal i que seran retornats per les quotes quotes d'urbanització corresponents en el moment en què els solars resultants vagen desenvolupant-se per a la construcció d'habitatges , el que demostra, destaca el primer edil, "una manera diferent de gestionar l'urbanisme amb màxima responsabilitat. D'aquesta manera, ningú podrà dir que hem expropiat res ni danyar a cap govern del futur".

Una vegada es realitze l'obertura, que té una execució de tres mesos, es destinaran al voltant de 180 places d'aparcament provisionals mentre s'aconsegueixen els solars que permetran que els veïns tinguen més facilitats a l'hora d'arribar als tres centres educatius de la zona, a la biblioteca, al centre de salut o fins i tot, a la fira durant les festes. I finalment, es podran crear fins a 75 habitatges que "ajudaran a desenvolupar el barri."Una infraestructura del segle XXI" tal com la denomina Benlloch i que també tindrà l'última tecnologia a l'abast com és l'ús de llums leds i que és un "win to win" per l'empresa traslladada a una millor infraestructura i pels veïns que guanyaran mobilitat.