Noticias Castellón
miércoles, 29 de junio del 2022 | Última actualización: 15:15

Vila-real aconsegueix una nova subvenció de 118.000 euros perquè aturats agrícoles condicionen l’entorn del Termet

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori també contracta dos administratius gràcies a l’assignació de 8.703 euros del Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real ha aconseguit una nova subvenció de 118.087 euros perquè aquest estiu aturats agrícoles puguen dur a terme treballs de neteja i manteniment dels camins rurals i de l’entorn del Termet i condicionar el terme de cara a la temporada de pluges.

Requisits

El Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) serà l’encarregat de seleccionar als operaris que hauran d’estar inscrits en el règim agrari que hagen treballat durant la campanya agrícola 2019-2020. Posteriorment, serà l’Ajuntament de Vila-real el que contractarà 32 peons i 5 capatassos que s’incorporaran al departament de Serveis Públics de Vila-real durant dos mesos, de l’1 d’agost al 30 de setembre.

Tasques

El programa de desocupació permet a l’Ajuntament comptar amb treballadors agraris que s’ocuparan del manteniment de cunetes, camins rurals, desbrossaments i millora de l’entorn del Termet i de netejar les vies del terme rural per a anticipar-se a les possibles pluges. Al mateix temps, als beneficiaris els permet tindre un treball fora de la temporada agrícola i donar cobertura a l’estacionalitat del sector.

El pressupost total del programa és de 121.296 euros, dels quals 118.087 euros estan subvencionats pel SEPE i, la resta, 3.208 euros, per l’Ajuntament.

Nova ocupació

A més la Regidoria d’Economia també ha aconseguit una subvenció de 8.703 euros del Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló que permetrà contractar dos administratius durant 3 mesos i mig, del 15 de juliol al 31 d’octubre de 2020, per a donar cobertura a les necessitats del consistori.